Voćne kremšnite
Sastojci
2 kutije Kora od lisnatog tijesta Podravka (350 g)
250 g voća (jagode, maline, kupine)
Za kremu:
1 Krema za kremšnite Dolcela
500 ml hladne vode
Priprema
U visoku posudu ulijte vodu, uspite sadržaj vrećice kreme za kremšnite i miješajte električnom miješalicom (srednjom brzinom) 5-6 minuta.
Polovicu kreme odmah nanesite na koru lisnatog tijesta, poravnajte površinu te rasporedite pola količine voća, prekrijte ostatkom kreme, drugom korom i ukrasite preostalim voćem.
Gotove kremšnite ostavite u hladnjaku dva sata.
Posluživanje
Poslužite rashlađene, a po želji ih pospite šećerom u prahu.
Savjet
Bogatstvo ovoj slastici daje svježe i prekrasno voće, a ako ga nemate, zamijenite ga s dobro ocijeđenim voćem iz kompota.